Giriş Kayıt
Megan Spatz

Megan Spatz


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Megan Spatz, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Southside with You (2016), American Fable (2016), Beklenmeyen (2015), Darphane Soygunu (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.0 249

Cumartesi Grubu
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 515

Darphane Soygunu
2017 Suç Kostüm Tasarımcısı 4.8 2,107
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.0 686
2016 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 6.3 3,886
2016 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.4 7,342
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 97
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
5.8 38
2016 Aile Kostüm Tasarımcısı 5.5 224
2016 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.7 125
2016 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.9 326

Sihirli Noel
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.9 378

Beklenmeyen
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 2,853

Kaçış Planı
2010 Suç Kostüm Bölümü 7.4 168,113
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019