Giriş Kayıt
Brian Torres

Brian Torres


Kameraman

Brian Torres, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Çeşitli 8.2 537,713
2014 Komedi 7.7 75

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 292,441

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.1 339,385
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.5 17

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.2 847,986
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (5,409) Dark (4,411) Big Little Lies (2,053) The 100 (1,847) Swamp Thing (1,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,503) Black Mirror (1,380) The Big Bang Theory (1,282) Shingeki no kyojin (1,241) Vikings (1,194)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019