Giriş Kayıt
Jon Bailey

Jon Bailey (39)


Oyuncu

Jonathan Bailey Crumpton, 03 Mart 1979 doğumlu oyuncu.

Honest Trailers (2012), (2011) Howlin' for You (2011), (2014) Z-Listers (2014), (2016) The Barn (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Bailey Crumpton
Doğum Tarihi: 03 Mart 1979
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Korku Oyuncu 5.6 758
2015 36 Komedi Oyuncu 6.2 51,388
2015 Komedi Oyuncu 7.7 8,352
2014 35 Komedi Oyuncu 6.2 797
2014 Komedi Oyuncu 7.6 49
2012 Komedi Oyuncu 8.6 3,527
2011 32 Komedi Oyuncu 4.6 513

Suikast Oyunları
2011 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 15,370

Ziyaretçi
2011 32 Korku Oyuncu 6.1 9,788
2011 32 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 48
2011 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 16,191
2011 32 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 867
2007 Komedi Oyuncu 8.0 8,268
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018