Giriş Kayıt
Danielle Corsa

Danielle Corsa


Yapımcı, Casting

Danielle Corsa, yapımcı, casting.

Loosies (2011), The Opposite Sex (2014), (2016) Bleed for This (2016), (2011) Inkubus (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 5.7 35
2016 Biyografi Çeşitli 6.8 21,140
2015 Korku Yapımcı 6.0 904
2014 Komedi Çeşitli 4.6 788
2014 Korku Çeşitli 3.9 381
2013 Korku Yapımcı 3.3 339
2013 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
2.9 1,019
2011 Komedi Çeşitli 6.2 5,561
2011 Korku Çeşitli 4.0 1,022
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019