Giriş Kayıt
Brian Johnston

Brian Johnston


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Brian Johnston, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.4 2,822
2017 Fantastik Yapımcı 5.1 12,718
2017 Belgesel Yapımcı    
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 9,754
2016 Komedi Çeşitli 5.6 17,849

Dehşet Odası
2015 Suç Yapımcı 7.0 80,917
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 839
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 663
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 112
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 8,611
2012 Dram Çeşitli 6.2 446
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,355) Shameless (3,777) Bodyguard (2,212) Castle Rock (1,555) Fear the Walking Dead (1,544) Suits (1,281) The First (1,180) La Casa de Papel (1,028) The 100 (987) Mayans M.C. (795)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018