Giriş Kayıt
Alex Esmail

Alex Esmail


Oyuncu

Alex Esmail, oyuncu.

Uzaylıların Şafağı (2011), Essex Boys Retribution (2013), (2014) Northern Soul (2014), (2012) Payback Season (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.4 3,320
2013 Suç Oyuncu 4.1 740

Striptizciler Vs Kurtadamlar
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,821
2012 Dram Oyuncu 3.6 563

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 93,884
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,235
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019