Giriş Kayıt
Elizabeth Sandorff

Elizabeth Sandorff


Yapımcı

Elizabeth Sandorff, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Reality-TV Yapımcı 6.9 21
2014 Reality-TV Yapımcı 7.1 909
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 6,728
2004 Game-Show Yapımcı 7.3 9,502
2000 Game-Show Çeşitli 5.4 9,101
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019