Giriş Kayıt
Joshua Samuel Fatu

Joshua Samuel Fatu (33)


Oyuncu

Joshua Samuel Fatu, 22 Ağustos 1985 doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1985
Diğer Bir İsmi: Jey Uso
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 390
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 470
2016 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,312
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 786
2015 Oyuncu 6.7 261
2015 Spor Oyuncu 6.5 263
2015 Komedi Oyuncu 7.8 173
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,144
2014 Spor Oyuncu 6.5 311
2014 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 245
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 85
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 517
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,684
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,120
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018