Giriş Kayıt
Joshua Samuel Fatu

Joshua Samuel Fatu (33)


Oyuncu

Joshua Samuel Fatu, 22 Ağustos 1985 doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1985
Diğer Bir İsmi: Jey Uso
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 427
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 555
2016 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,373
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 807
2015 Oyuncu 6.6 265
2015 Spor Oyuncu 6.4 269
2015 Komedi Oyuncu 7.9 176
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,170
2014 Spor Oyuncu 6.5 327
2014 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 249
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 87
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 530
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,771
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,226
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019