Giriş Kayıt
Michael J. Sielaff

Michael J. Sielaff (33)


Oyuncu

Michael J. Sielaff, 12 Ekim 1985 Fridley, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

New Girl (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1985
Doğum Yeri: Fridley, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Seiloff
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 2.01 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.0 3,987
2018 Korku Oyuncu 4.7 100
2017 32 Komedi Oyuncu 7.3 64
2015 30 Komedi Oyuncu 6.7 495
2014 29 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,330

Gerçeklik
2014 29 Komedi Oyuncu 6.9 4,216
2014 29 Komedi Oyuncu 3.7 293
2013 28 Oyuncu 5.0 2,006
2012 Komedi Oyuncu 8.6 7,798
2012 27 Suç Oyuncu 6.3 169
2012 27 Komedi Oyuncu 5.7 26
2011 26 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 45
2011 26 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 11
2011 Komedi Oyuncu 7.7 14
2010 25 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 54
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018