Giriş Kayıt
Jonathan Solofa Fatu

Jonathan Solofa Fatu (33)


Oyuncu

Jonathan Solofa Fatu, 22 Ağustos 1985 doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1985
Diğer Bir İsmi: Jimmy Uso
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 272
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 470
2016 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,175
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 735
2015 Oyuncu 6.7 244
2015 Spor Oyuncu 6.4 216
2015 Komedi Oyuncu 8.0 149
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,097
2014 Spor Oyuncu 6.3 101
2014 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 212
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 78
2013 Reality-TV Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 489
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 16
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,050
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018