Giriş Kayıt
Nick Pledge

Nick Pledge


Sanat Bölümü, Özel Efekt

Nick Pledge, sanat bölümü, Özel efekt.

The Mule (2014), Gallipoli (2015), Any Questions for Ben? (2012), Zamanın Ötesinde (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 13

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Sanat Bölümü 7.1 46,353
2015 Aile Sanat Bölümü 6.4 2,102
2015 Savaş Sanat Bölümü 7.9 1,195

Zamanın Ötesinde
2014 Dram Sanat Bölümü 7.5 223,391

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 74,605
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.3 5,740
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 1,564
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.5 117,333

Karanlıktan Korkma
2010 Korku Sanat Bölümü 5.6 44,367

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 86,413

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sanat Bölümü 6.8 96,174

Kehanet
2009 Dram Sanat Bölümü 6.2 208,019

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 208,188
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019