Giriş Kayıt
Wasiliki Bleser

Wasiliki Bleser


Yapımcı

Wasiliki Bleser, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 4.7 101
2015 Biyografi Yapımcı 5.9 3,049
2013 Aile Yapımcı 6.0 336

Duvar
2012 Dram Yapımcı 6.8 5,463
2011 Belgesel Yapımcı 6.9 249

Okyanusun Rengi
2011 Dram Yapımcı 6.6 220
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019