Giriş Kayıt
Glen Young

Glen Young


Görsel Efekt, Animasyon, Sesler, Oyuncu

Glen Young, görsel efekt, animasyon, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 6.7 37,054

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 146,798
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 460,472

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 216,814

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 161,452

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 217,318

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 167,729

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 347,012

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 511,588

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Animasyon 5.7 46,443
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 340,048

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Animasyon 7.1 38,431
2014 Animasyon Animasyon 6.3 70,381

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Animasyon 6.7 94,183

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Animasyon 6.6 170,764
2011 Komedi Sesler
Oyuncu
Çeşitli
5.8 688
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.9 188,149
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019