Giriş Kayıt
Nick Bateman

Nick Bateman (32)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Nicholas Kevin Stanley Yunge-Bateman, 18 Kasım 1986 Burlington, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Gerçek İsmi: Nicholas Kevin Stanley Yunge-Bateman
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1986
Doğum Yeri: Burlington, Ontario, Kanada
Burcu: Akrep
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gizem Oyuncu 6.9 17
2017 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
7.0 36
2017 31 Aile Oyuncu 5.6 275
2016 30 Komedi Oyuncu 4.3 644

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 30 Komedi Oyuncu 6.1 73,669
2014 28 Gerilim Oyuncu 4.2 472
2014 28 Suç Oyuncu 5.3 289
2014 28 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 1,979

Kelle Koltukta
2011 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 41,447
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019