Giriş Kayıt
Gino Picciano

Gino Picciano


Oyuncu

Gino Picciano, oyuncu.

(2012) Jab Tak Hai Jaan (2012), (2016) Aşkın Krallığı (2016), (2017) Çarpık Evdeki Cesetler (2017), (2017) Yıldızlar Asla Ölmez (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.4 587
2018 Biyografi Oyuncu 7.0 3,863
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 49,604

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 Komedi Oyuncu 6.8 57,069
2018 Komedi Oyuncu 6.3 2,256

Çarpık Evdeki Cesetler
2017 Suç Oyuncu 6.3 12,982
2017 Dram Oyuncu 7.5 84,386
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 991

Yıldızlar Asla Ölmez
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 6,491
2017 Komedi Oyuncu 5.6 2,956
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 17
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 2,361
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 39
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 6
2017 Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 6.3 1,907

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 12,096
2016 Suç Oyuncu 5.5 1,449

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.3 360,752

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 38,881
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 60,884
2016 Dram Oyuncu 5.2 1,318

Senden Önce Ben
2016 Dram Oyuncu 7.4 170,321

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 94,982

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 238,623
2015 Suç Oyuncu 5.0 1,715

Sindirella
2015 Dram Oyuncu 6.9 140,956
2015 Biyografi Oyuncu 4.6 139
2015 Dram Oyuncu 7.5 10,226

İtalya Tatili
2014 Müzikal Oyuncu 5.4 4,468
2014 Biyografi Oyuncu 6.2 1,640
2014 Komedi Oyuncu 1.8 7,056
2014 Komedi Oyuncu 4.9 1,853
2014 Macera Oyuncu 5.2 38
2014 Aksiyon Oyuncu 3.0 900
2014 Suç Oyuncu 4.2 314
2014 Komedi Oyuncu 4.7 404
2014 Dram Oyuncu 7.2 75

Zamanda Aşk
2013 Dram Oyuncu 7.8 257,863

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 6,632
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 147,920
2013 Gerilim Oyuncu 6.9 27,851

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 549,519
2013 Komedi Oyuncu 5.2 966

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Oyuncu 6.8 10,613

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 284,135
2012 Dram Oyuncu 6.8 48,203
2012 Komedi Oyuncu 4.4 806
2012 Komedi Oyuncu 2.6 3,923
2012 Komedi Oyuncu 5.4 2,192
2012 Suç Oyuncu 6.3 19,162

Babam İçin
2011 Dram Oyuncu 6.9 2,970
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 48
2011 Macera Oyuncu 7.5 283,556
2011 Komedi Oyuncu 3.3 258
2011 Aksiyon Oyuncu 4.8 35,479
2011 Suç Oyuncu 4.3 1,091
2011 Komedi Oyuncu 5.4 4,111

Aşkın İkinci Perdesi
2011 Dram Oyuncu 5.7 876
2010 Komedi Oyuncu 6.2 18,352
2010 Komedi Oyuncu 6.2 1,686
2010 Korku Oyuncu 3.7 878

Beni Unutma
2010 Romantik Oyuncu 6.6 1,835

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Oyuncu 6.0 10,308
2010 Komedi Oyuncu 5.5 10,998

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 254,862

Londra Görevi
2010 Komedi Oyuncu 7.4 5,869
2010 Aksiyon Oyuncu 4.2 3,172
2009 Dram Oyuncu 5.8 40,673

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.5 204,454
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019