Giriş Kayıt
Joseph Carnegie

Joseph Carnegie


Yapımcı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Joseph Carnegie, yapımcı, sanat bölümü, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Joe Carnegie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yapımcı 7.6 621
2013 Animasyon Çeşitli 6.6 421
2013 Animasyon Çeşitli 6.8 765
2013 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
6.8 772
2012 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
7.4 1,648

Kuru Gürültü
2012 Komedi Oyuncu
Sanat Bölümü
7.2 15,241
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 6,489
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019