Giriş Kayıt
Lawrie Brewster

Lawrie Brewster


Yapımcı, Yönetmen, Editör, Oyuncu

Lawrie Brewster, yapımcı, yönetmen, editör, oyuncu.

Automata (2019), Lord of Tears (2013), For We Are Many (2019), Dragon Knight (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Fantastik Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
3.6 516
2019 Korku Yönetmen
Yapımcı
3.9 661
2019 Korku Yönetmen
Yapımcı
4.6 2,216
2017 Korku Yönetmen
Yapımcı
5.1 177
2016 Dram Editör
Yapımcı
Yönetmen
5.0 415
2015 Fantastik Yapımcı 3.3 160
2013 Dram Editör
Yönetmen
Yapımcı
5.1 1,523
- Gerilim Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022