Giriş Kayıt
David Billy Cole

David Billy Cole


Oyuncu

David Billy Cole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Çeşitli 8.1 9,171

Pastoral Amerika
2016 Suç Çeşitli 6.1 12,481
2016 Dram Çeşitli 7.6 6,733

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Çeşitli 7.4 431,087

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Çeşitli 7.8 558,185
2013 Aksiyon Çeşitli 8.4 74,278

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Çeşitli 7.9 712,319

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Çeşitli 5.3 38,142
2011 Macera Çeşitli 7.0 129
2011 Suç Oyuncu 4.1 504
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019