Giriş Kayıt
Kaine Harling

Kaine Harling (42)


Kameraman, Yapımcı

Kaine Harling, 25 Mart 1977 doğumlu kameraman, yapımcı.

The Secret Life of Us (2005), Kasap (2000), Beneath Clouds (2002), (2003) Ned Kelly (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kaine Harling
Doğum Tarihi: 25 Mart 1977
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Gerilim Yapımcı 5.8 86
2016 39 Dram Yapımcı
Kameraman
5.5 2,956
2014 37 Suç Yapımcı
Kameraman
5.8 3,196
2011 34 Komedi Kameraman 5.0 426
2005 Dram Kameraman 7.7 806
2003 26 Aksiyon Kameraman 6.5 24,143
2002 25 Dram Kameraman 7.1 879

Kasap
2000 23 Biyografi Kameraman 7.2 34,359
2000 23 Komedi Kameraman 7.2 14,198
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019