Giriş Kayıt
Eric Uguet De Resayre

Eric Uguet De Resayre


Editör, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Eric Uguet De Resayre, editör, kameraman, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Eric Uguet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editorial Department 7.1 12,430
2016 Dram Editorial Department 7.5 16,594

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Çeşitli 7.0 40,476
2013 Suç Kameraman 6.4 453
2013 Komedi Editorial Department
Çeşitli
7.7 2,777

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Çeşitli 4.9 32,619
2011 Aksiyon Kameraman 8.2 702
2008 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.3 324
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019