Giriş Kayıt
Eric Uguet De Resayre

Eric Uguet De Resayre


Editör, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Eric Uguet De Resayre, editör, kameraman, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Eric Uguet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editorial Department 7.1 12,052
2016 Dram Editorial Department 7.5 16,461

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Çeşitli 7.0 40,221
2013 Suç Kameraman 6.3 448
2013 Komedi Editorial Department
Çeşitli
7.7 2,731

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Çeşitli 4.9 32,402
2011 Aksiyon Kameraman 8.2 698
2008 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.3 322
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018