Giriş Kayıt
Mona Lisa

Mona Lisa


Oyuncu

Mona Lisa, oyuncu.

Ishq Click (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Antra Biswas | Mona Laizza
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 4.3 199
2016 Dram Oyuncu 4.2 81
2015 Oyuncu 5.2 270
2014 Komedi Oyuncu 3.5 514
2013 Gerilim Oyuncu 4.9 2,124
2010 Suç Oyuncu 3.0 358
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019