Giriş Kayıt
Jaime Medeles

Jaime Medeles


Oyuncu

Jaime Medeles, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 4.5 276
2015 Aksiyon Oyuncu 4.5 135
2014 Dram Oyuncu    

Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 77,104
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 738
2013 Tarihi Oyuncu 4.5 649
2011 Dram Oyuncu 5.4 252

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 129,890
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019