Giriş Kayıt
Nicola Pizzi

Nicola Pizzi


Kameraman, Makyaj

Nicola Pizzi, kameraman, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.0 164
2016 Korku Kameraman 4.3 381
2015 Animasyon Kameraman 7.3 54,041

Şeytanın Kapısında
2014 Korku Kameraman 4.8 5,850
2012 Korku Kameraman    

Hollywood Seks Savaşları
2011 Komedi Makyaj 3.3 873
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,823) La casa de papel (2,202) The 100 (1,996) Better Call Saul (1,565) Yellowstone (1,390) Suits (1,229) Vikings (1,168) Sharp Objects (1,166) Westworld (1,105) Friends (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018