Giriş Kayıt
Nicola Pizzi

Nicola Pizzi


Kameraman, Makyaj

Nicola Pizzi, kameraman, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.1 208
2016 Korku Kameraman 4.2 601
2015 Animasyon Kameraman 7.3 55,314

Şeytanın Kapısında
2014 Korku Kameraman 4.8 6,377
2012 Korku Kameraman 2.8 445

Hollywood Seks Savaşları
2011 Komedi Makyaj 3.3 931
2006 Kısa Metraj Kameraman 7.7 1,033
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018