Giriş Kayıt
Jean-Pierre Lefevre

Jean-Pierre Lefevre


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Jean-Pierre Lefevre, görüntü yönetmeni, kameraman, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Kameraman 3.9 1,505
2012 Suç Kameraman
Görüntü Yönetmeni
5.1 683
2011 Gizem Sanat Bölümü 4.6 356
2011 Fantastik Görüntü Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.2 199
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 70
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019