Giriş Kayıt
Brett Alexandria Unruh

Brett Alexandria Unruh


Oyuncu

Brett Alexandria Unruh, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 6.4 3,595
2016 Dram Çeşitli 5.6 10
2013 Dram Çeşitli 7.0 264
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,590
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,065
2010 Dram Çeşitli 7.0 810
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018