Giriş Kayıt
Charlotte Cooke

Charlotte Cooke


Sanat Bölümü, Kostümcü

Charlotte Cooke, sanat bölümü, kostümcü.

The Anomaly (2014), Su ve Ateş (2013), The Wedding Video (2012), Weekender (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,753
2017 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 444
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.1 159
2015 Gerilim Sanat Bölümü 4.4 257
2014 Komedi Sanat Bölümü 4.9 1,844
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 6,760
2013 Dram Sanat Bölümü 6.3 3,428
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.4 2,158
2012 Kısa Metraj Kostüm Bölümü 7.4 84
2011 Dram Sanat Bölümü 5.7 680
2011 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,647
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019