Giriş Kayıt
Jamie Gray Hyder

Jamie Gray Hyder


Oyuncu

Jamie Gray Hyder, oyuncu.

Boyu: 1.75 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 5.9 148
2018 Dram Oyuncu 7.4 11,771
2018 Komedi Oyuncu    

Nainsanlar
2017 Aksiyon Oyuncu 5.1 18,324
2017 Komedi Oyuncu 5.1 11,516
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 15,098
2008 Dram Oyuncu 7.9 217,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019