Giriş Kayıt
Ryan Spacone

Ryan Spacone


Kameraman

Ryan Spacone, kameraman.

Betrayal (2013), Utanmaz (2011), (2014) Bad Johnson (2014), (2014) Match (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 3.1 692

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Kameraman 6.5 554,085

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Kameraman 5.3 162,699
2015 Dram Kameraman 7.6 34,224

Uyumsuz
2014 Macera Kameraman 6.7 390,755
2014 Komedi Kameraman 6.7 1,924
2014 Komedi Kameraman 4.5 4,484

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Kameraman 8.1 20,936
2014 Korku Kameraman 3.2 325
2013 Dram Kameraman 7.1 4,039
2012 Kameraman 6.3 369
2012 Dram Kameraman 6.9 67
2012 Dram Kameraman 6.8 13

Utanmaz
2011 Komedi Kameraman 8.7 160,542
2011 Animasyon Kameraman 7.5 13
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018