Giriş Kayıt
Ryan Spacone

Ryan Spacone


Kameraman

Ryan Spacone, kameraman.

Betrayal (2013), Utanmaz (2011), (2014) Bad Johnson (2014), (2014) Match (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 3.2 593

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Kameraman 6.6 542,603

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Kameraman 5.3 160,522
2015 Dram Kameraman 7.7 33,508

Uyumsuz
2014 Macera Kameraman 6.7 385,897
2014 Komedi Kameraman 6.7 1,665
2014 Komedi Kameraman 4.5 4,333

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Kameraman 8.1 19,893
2014 Korku Kameraman 2.9 232
2013 Dram Kameraman 7.1 3,886
2012 Kameraman 6.3 322
2012 Dram Kameraman 7.3 57
2012 Dram Kameraman    

Utanmaz
2011 Komedi Kameraman 8.7 153,430
2011 Animasyon Kameraman 7.5 13
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,599) Better Call Saul (3,481) The 100 (2,379) La casa de papel (2,361) Suits (1,574) Sharp Objects (1,566) Vikings (1,317) Friends (1,207) Yellowstone (1,199) Black Mirror (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018