Giriş Kayıt
Michael Acosta

Michael Acosta


Oyuncu

Michael Acosta, oyuncu.

Narcocorrido (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 3.9 298
2013 Belgesel Oyuncu 6.0 30

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Oyuncu 7.2 29,007

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Oyuncu 6.3 8,167
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 48
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,695) The 100 (2,399) Black Mirror (2,195) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,629) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,623) The Big Bang Theory (1,509) Jessica Jones (1,411)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019