Giriş Kayıt
Sarah Reagin

Sarah Reagin


Dublör, Oyuncu

Sarah Elizabeth Reagin, dublör, oyuncu.

Mom and Dad (2017), Captive (2015), Bleed (2016), Nashville (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sarah Elizabeth Reagin
Diğer Bir İsmi: Reagan Michelle | Sarah Elizabeth Reagin
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Dublör 5.6 13,427

Parti Kraliçesi
2018 Komedi Dublör 5.5 17,668
2017 Korku Dublör 5.5 12,787
2017 Komedi Dublör 5.9 38,674
2017 Suç Dublör 5.2 8,461
2017 Komedi Dublör 6.0 6,093
2017 Komedi Dublör 4.0 126

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 369,089

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Dublör 5.6 121,693
2017 Dram Dublör 3.2 5,034
2017 Komedi Dublör 5.6 32,121
2017 Aksiyon Dublör 5.6 23,474

Gecenin Kanunu
2016 Suç Dublör 6.4 44,391

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.3 221,142

Frekans
2016 Aksiyon Dublör 4.3 20,936
2016 Komedi Dublör 5.7 406

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 531,240
2016 Komedi Dublör 5.4 37,144
2016 Dram Dublör 6.8 4,229

Kod 999
2016 Aksiyon Dublör 6.3 57,889
2016 Korku Dublör 3.6 1,420

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 238,386
2015 Biyografi Dublör 7.2 2,766
2015 Suç Dublör 5.4 5,825

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 457,431

İyi Bir Yalan
2014 Dram Çeşitli 7.4 24,480

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 365,557

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Dublör 5.6 114,533
2014 Dram Dublör 7.6 44,169

Çakma Polisler
2014 Komedi Dublör 6.5 119,459

Karışık Aile
2014 Komedi Dublör 6.5 102,932
2014 Dram Dublör 7.4 4,709

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Çeşitli 6.3 151,156

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 561,127

Kökenler
2013 Dram Dublör 8.3 100,776

Kubbenin Altında
2013 Dram Dublör 6.7 94,474

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Dublör 3.5 58,120

Tutsak
2013 Suç Dublör 8.1 503,211
2012 Dram Dublör 7.7 21,328

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Dublör 5.1 27,906
2011 Komedi Çeşitli 5.9 42,221

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 112,102

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 22,818

Kayıp Sevgili
2011 Dram Çeşitli 7.5 4,794
2010 Komedi Oyuncu 5.7 3,148

Git Başımdan
2010 Komedi Oyuncu 6.6 297,800

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Dublör 8.4 759,304
2010 Komedi Oyuncu 5.0 41
2010 Dram Oyuncu 4.3 2,092

Vampir Günlükleri
2009 Dram Dublör 7.7 255,268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018