Giriş Kayıt
Sarah Reagin

Sarah Reagin


Dublör, Oyuncu

Sarah Elizabeth Reagin, dublör, oyuncu.

Mom and Dad (2017), Captive (2015), Bleed (2016), Nashville (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sarah Elizabeth Reagin
Diğer Bir İsmi: Reagan Michelle | Sarah Elizabeth Reagin
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Dublör 5.5 4,673

Parti Kraliçesi
2018 Komedi Dublör 5.5 12,617
2017 Korku Dublör 5.5 10,717
2017 Komedi Dublör 5.9 34,177
2017 Suç Dublör 5.2 7,850
2017 Komedi Dublör 6.0 5,417
2017 Komedi Dublör 4.7 66

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 349,640

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Dublör 5.6 113,909
2017 Dram Dublör 3.1 4,192
2017 Komedi Dublör 5.6 31,001
2017 Aksiyon Dublör 5.6 22,789

Gecenin Kanunu
2016 Suç Dublör 6.4 43,267

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 215,890

Frekans
2016 Aksiyon Dublör 4.3 20,444
2016 Komedi Dublör 5.8 384

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 517,836
2016 Komedi Dublör 5.4 36,101
2016 Dram Dublör 6.9 2,871

Kod 999
2016 Aksiyon Dublör 6.3 57,039
2016 Korku Dublör 3.6 863

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.5 233,827
2015 Biyografi Dublör 7.2 2,654
2015 Suç Dublör 5.4 5,715

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 444,523

İyi Bir Yalan
2014 Dram Çeşitli 7.4 23,905

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 361,059

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Dublör 5.6 112,978
2014 Dram Dublör 7.6 43,486

Çakma Polisler
2014 Komedi Dublör 6.5 118,479

Karışık Aile
2014 Komedi Dublör 6.5 101,659
2014 Dram Dublör 7.4 4,605

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Çeşitli 6.3 149,291

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 556,373

Kökenler
2013 Dram Dublör 8.3 98,163

Kubbenin Altında
2013 Dram Dublör 6.7 93,648

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Dublör 3.5 57,150

Tutsak
2013 Suç Dublör 8.1 493,911
2012 Dram Dublör 7.7 21,080

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Dublör 5.1 27,678
2011 Komedi Çeşitli 5.9 41,750

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 110,354

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 21,986

Kayıp Sevgili
2011 Dram Çeşitli 7.5 4,497
2010 Komedi Oyuncu 5.7 2,722

Git Başımdan
2010 Komedi Oyuncu 6.6 295,486

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Dublör 8.4 748,647
2010 Komedi Oyuncu 4.9 40
2010 Dram Oyuncu 4.2 1,886

Vampir Günlükleri
2009 Dram Dublör 7.7 252,163
Film Altyazıları
Upgrade (6,525) Deadpool 2 (5,761) Avengers: Infinity War (3,071) Skyscraper (3,063) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,826) The Endless (1,074) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018