Giriş Kayıt
Sarah Reagin

Sarah Reagin


Dublör, Oyuncu

Sarah Elizabeth Reagin, dublör, oyuncu.

Mom and Dad (2017), Captive (2015), Bleed (2016), Nashville (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sarah Elizabeth Reagin
Diğer Bir İsmi: Reagan Michelle | Sarah Elizabeth Reagin
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Dublör 5.5 6,366

Parti Kraliçesi
2018 Komedi Dublör 5.5 15,399
2017 Korku Dublör 5.5 11,429
2017 Komedi Dublör 5.9 36,144
2017 Suç Dublör 5.2 8,082
2017 Komedi Dublör 6.0 5,682
2017 Komedi Dublör 4.7 66

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 357,690

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Dublör 5.6 116,250
2017 Dram Dublör 3.1 4,192
2017 Komedi Dublör 5.6 31,474
2017 Aksiyon Dublör 5.6 23,085

Gecenin Kanunu
2016 Suç Dublör 6.4 43,752

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 217,763

Frekans
2016 Aksiyon Dublör 4.3 20,646
2016 Komedi Dublör 5.8 384

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 523,176
2016 Komedi Dublör 5.4 36,549
2016 Dram Dublör 6.9 2,871

Kod 999
2016 Aksiyon Dublör 6.3 57,361
2016 Korku Dublör 3.6 1,332

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.5 235,618
2015 Biyografi Dublör 7.2 2,709
2015 Suç Dublör 5.4 5,765

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 449,643

İyi Bir Yalan
2014 Dram Çeşitli 7.4 23,905

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 362,795

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Dublör 5.6 113,608
2014 Dram Dublör 7.6 43,680

Çakma Polisler
2014 Komedi Dublör 6.5 118,841

Karışık Aile
2014 Komedi Dublör 6.5 102,196
2014 Dram Dublör 7.4 4,605

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Çeşitli 6.3 150,006

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 558,230

Kökenler
2013 Dram Dublör 8.3 99,348

Kubbenin Altında
2013 Dram Dublör 6.7 93,988

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Dublör 3.5 57,507

Tutsak
2013 Suç Dublör 8.1 497,594
2012 Dram Dublör 7.7 21,172

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Dublör 5.1 27,753
2011 Komedi Çeşitli 5.9 41,910

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 111,136

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 21,986

Kayıp Sevgili
2011 Dram Çeşitli 7.5 4,497
2010 Komedi Oyuncu 5.7 2,722

Git Başımdan
2010 Komedi Oyuncu 6.6 296,436

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Dublör 8.4 751,799
2010 Komedi Oyuncu 4.9 40
2010 Dram Oyuncu 4.2 1,886

Vampir Günlükleri
2009 Dram Dublör 7.7 253,518
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018