Giriş Kayıt
Cade Fall

Cade Fall


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Özel Efekt

Cade Fall, sanat yönetmeni, sanat bölümü, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Deney: Dejavu
2016 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.0 3,845
2016 Korku Özel Efekt 4.9 3,155
2016 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 287
2014 Biyografi Sanat Yönetmeni 3.4 974
2013 Dram Sanat Bölümü 6.6 679
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.1 309
2008 Korku Sanat Bölümü 4.7 3,639
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.0 4,739
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019