Giriş Kayıt
Hyun-Sang Kwon

Hyun-Sang Kwon


Oyuncu

Hyun-Sang Kwon, oyuncu.

Boyu: 183
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 164
2015 Dram Oyuncu 7.0 410
2013 Dram Oyuncu 7.6 55

Queen of Ambition
2013 Dram Oyuncu    

Kule
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,431

Ağlama Anne
2012 Dram Oyuncu 6.4 497
2012 Komedi Oyuncu 5.9 35
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 718
2011 Fantastik Oyuncu 7.9 183

Prensesin Tutkusu
2011 Dram Oyuncu 8.4 370
2011 Dram Oyuncu 6.0 42

Ölüm Zili 2
2010 Korku Oyuncu 5.0 518

Ölüm Zili
2008 Korku Oyuncu 5.7 1,999
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019