Giriş Kayıt
Michael Cherrington

Michael Cherrington


Kameraman, Görsel Efekt

Michael Cherrington, kameraman, görsel efekt.

Molly'nin Oyunu (2017), Hatırla (2015), Çizgi Ötesi (2017), Anon (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Kameraman 6.1 23,987

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Kameraman 7.5 89,575

Çizgi Ötesi
2017 Dram Kameraman 5.2 30,927

O
2017 Dram Kameraman 7.4 323,496

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 55,340
2017 Dram Kameraman 8.6 98,822

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Kameraman 5.2 74,458

Müttefik
2016 Aksiyon Kameraman 7.1 118,654

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 482,847

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 505,509
2016 Gizem Kameraman 6.8 3,768

Hatırla
2015 Dram Kameraman 7.4 18,058
2015 Aksiyon Kameraman 5.6 115,941

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Kameraman 4.9 50,540
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 23,885
2014 Dram Kameraman 7.4 69,901
2013 Dram Kameraman 7.5 38,316
2013 Aksiyon Görsel Efekt
Kameraman
8.3 90,123
2011 Dram 5.8 106
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018