Giriş Kayıt
Amanda Piery

Amanda Piery


Oyuncu

Amanda Piery, oyuncu.

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Çeşitli 6.8 17,985
2014 Komedi Oyuncu 5.5 207

Göster Gününü 2
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 233,539
2012 Oyuncu 6.9 189
2012 Dram Oyuncu 6.3 2,974
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019