Giriş Kayıt
Naveen Kasturia

Naveen Kasturia


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Naveen Kasturia, yönetmen asistanı, oyuncu.

Sulemani Keeda (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.4 252
2017 Tarihi Oyuncu 9.1 4,228
2016 Komedi Oyuncu 4.5 500
2015 Komedi Oyuncu 9.2 43,383
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 1,054
2012 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 9,009
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 4,765
2009 Dram Yönetmen Asistanı 4.0 215
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,101) American Gods (3,222) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,101) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,481) The Flash (1,408) Supernatural (1,357) Arrow (1,313) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019