Giriş Kayıt
Elisabeth Holm

Elisabeth Holm


Yapımcı, Senarist, Yönetmen Asistanı

Elisabeth Holm, yapımcı, senarist, yönetmen asistanı.

Landline (2017), Apaçık Çocuk (2014), (2021) Marcel the Shell with Shoes On (2021), (2011) Paradise Lost 3: Purgatory (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Senarist
Yapımcı
7.7 16,641
2019 Komedi Yapımcı 6.0 360
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 4,875
2015 Belgesel Yapımcı 7.3 45
2014 Belgesel Çeşitli 6.7 675

Apaçık Çocuk
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 26,261
2013 Belgesel 7.6 117
2012 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.2 259
2011 Belgesel Yapımcı 8.0 10,793

Putları Kıranlar
2005 Belgesel Çeşitli 7.7 217
- Belgesel Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024