Giriş Kayıt
Mark Prahl

Mark Prahl


Kameraman

Mark Prahl, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aile Kameraman 6.0 336
2013 Komedi Kameraman 5.6 3,352
2012 Macera Kameraman 6.4 354

Demir Gökyüzü
2012 Aksiyon Kameraman 5.9 87,648

Aşağıdaki Şehir
2010 Kameraman 6.3 621
2009 Dram Kameraman 6.3 818
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,830) Black Mirror (1,877) The 100 (1,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,751) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,688) The Big Bang Theory (1,510) Shingeki no kyojin (1,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019