Giriş Kayıt
Jake Lacy

Jake Lacy


Oyuncu

Jake Lacy, oyuncu.

Christmas Inheritance (2017), Better with You (2010), Intramural (2014), Carol (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.77 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu 7.9 428

Johnny English Tekrar İş Başında
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 44,787

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 112,311
2018 Dram Oyuncu 6.5 305
2017 Romantik Oyuncu 5.7 6,524
2017 Komedi Oyuncu 7.4 2,643

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Oyuncu 6.8 14,883
2016 Dram Oyuncu 7.5 51,837

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Oyuncu 6.1 73,751
2015 Dram Oyuncu 7.2 99,633

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Oyuncu 5.8 17,935
2015 Komedi Oyuncu 7.7 1,161
2014 Komedi Oyuncu 4.4 1,299

Apaçık Çocuk
2014 Komedi Oyuncu 6.8 21,340
2012 Komedi Oyuncu 7.3 60,683
2010 Komedi Oyuncu 6.9 3,126
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 Komedi Oyuncu 8.8 290,607
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (462,484) American Gods (3,314) Into the Badlands (2,546) Gotham (2,207) The Flash (1,912) The Big Bang Theory (1,669) Vikings (1,566) Arrow (1,517) Supernatural (1,494) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019