Giriş Kayıt
Will Liu

Will Liu (46)


Oyuncu, Yapımcı

Will Liu, 07 Ekim 1972 doğumlu oyuncu, yapımcı.

Hazine Avcısı (2009), (2010) Gerçek Efsane (2010), (2005) Tau man ji D (2005), (2013) Ji zhan (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1972
Diğer Bir İsmi: Genghong Liu
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 41 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.9 902
2013 41 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,468
2012 40 Korku Oyuncu 3.3 808

Gerçek Efsane
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,050

Hazine Avcısı
2009 37 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,050

Kung Fu Basketbol
2008 36 Komedi Oyuncu 4.9 3,062
2005 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 6,803
1996 24 Aksiyon Oyuncu 4.6 621
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (432,934) American Gods (3,173) Supernatural (2,005) Gotham (1,985) Into the Badlands (1,895) The Big Bang Theory (1,862) Vikings (1,628) This Is Us (1,078) The Blacklist (1,031) Star Trek: Discovery (968)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019