Giriş Kayıt
Eriks Chase

Eriks Chase (41)


Oyuncu

Eriks Alfons Hausmanis, 12 Mart 1978 Kalamazoo, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

Sketch Cram (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Eriks Alfons Hausmanis
Doğum Tarihi: 12 Mart 1978
Doğum Yeri: Kalamazoo, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Eriks Alfons Hausmanis
Takma İsmi: E Money
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 35 Dram Çeşitli 6.4 1,247
2011 33 Dram Oyuncu 6.6 1,070

Korku Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 6.4 94,882

10 Yıl Sonra
2011 33 Komedi Oyuncu 6.1 22,554

Limonata Ağzı
2011 33 Aile Oyuncu 7.0 12,453

Kanıma Gir
2010 32 Dram Çeşitli 7.1 107,411

Morganlar Nerede?
2009 31 Komedi Oyuncu 4.8 35,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019