Giriş Kayıt
Justin Springer

Justin Springer


Yapımcı

Justin Springer, yapımcı.

Mezuniyet Balosu (2011), (2013) Oblivion (2013), (2010) Tron Efsanesi (2010), (2019) Dumbo (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Macera Yapımcı 6.6 18,649
2013 Aksiyon Yapımcı 7.0 449,841

Mezuniyet Balosu
2011 Komedi Yapımcı 5.4 14,219

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Yapımcı 6.8 294,401
2010 Komedi Yapımcı 6.2 18,462
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019