Giriş Kayıt
Provash Paul

Provash Paul


Animasyon, Görsel Efekt

Provash Paul, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 297,277

Kara Kule
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 100,184

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Animasyon 6.0 14,849

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Görsel Efekt 6.5 136,287

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Animasyon 5.5 1,584

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 5.5 5,305

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.8 8,555

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 Animasyon Animasyon 5.5 557
2008 Animasyon Animasyon 5.4 633
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018