Giriş Kayıt
Martin Poole

Martin Poole


Oyuncu

Martin Poole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu 7.7 352,687

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 60,438

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Oyuncu 6.8 10,444

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 282,190
2012 Dram Oyuncu 6.6 83,610
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 585,909

Günah Keçisi
2012 Dram Oyuncu 7.2 3,625

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Oyuncu 7.0 78,694

Demir Leydi
2011 Biyografi Oyuncu 6.4 94,959
2011 Dram Oyuncu 6.5 67
2011 Dram Oyuncu 5.0 31

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 637,509
2011 Dram Oyuncu 6.3 11,197
2010 Biyografi Oyuncu 7.0 415
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019