Giriş Kayıt
Dharam Bhatt

Dharam Bhatt


Müzisyen, Müzisyen

Dharam Bhatt, müzisyen, müzisyen.

Golmaal: Fun Unlimited (2006), Golmaal Returns (2008), Kismat Konnection (2008), Zinda (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dharam Bhatt | Dharam - Sandeep | Dharam and Sande
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Müzik 3.3 886
2011 Aksiyon Müzik 1.8 534
2011 Suç Müzik 5.0 662
2010 Aksiyon Müzik 7.6 3,413
2010 Dram Müzik 4.1 1,550
2010 Dram Müzik 3.3 453
2010 Dram Müzik 7.0 2,115
2009 Suç Müzik 5.1 74
2009 Komedi Müzik 3.6 2,391
2009 Dram Müzik 6.0 303
2009 Komedi Müzik 5.3 1,137
2009 Aksiyon Müzik 5.1 802
2009 Aksiyon Müzik 5.5 242
2008 Aksiyon Müzik 5.7 1,836
2008 Komedi Müzik 5.0 6,194
2008 Komedi Müzik 5.5 838
2008 Komedi Müzik 5.2 4,716
2008 Aksiyon Müzik 5.3 2,292
2006 Aksiyon Müzik 7.4 12,707
2006 Aksiyon Müzik 4.9 2,943
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019