Giriş Kayıt
Jeffrey Engel

Jeffrey Engel


Animasyon, Görsel Efekt

Jeffrey Engel, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.6 201,903

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.0 355,261

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 492,967

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 317,237

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 139,496

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.3 196,633

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 460,664

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 346,032
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,733) Shameless (2,329) Fear the Walking Dead (1,949) Suits (1,811) Castle Rock (1,725) Bodyguard (1,613) The Sinner (1,565) La Casa de Papel (1,528) The 100 (1,320) Mayans M.C. (1,272)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018