Giriş Kayıt
Jane Fleming

Jane Fleming


Yapımcı

Jane Fleming, yapımcı.

Tatlı Molly (2011), Dehşet Gecesi (2014), #REALITYHIGH (2017), Kaplan Gözler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 8.9 53
2017 Komedi Yapımcı 5.2 3,716

Dehşet Gecesi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.2 7,074
2014 Macera Yapımcı 7.1 1,259

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Yapımcı 6.4 50,688
2013 Komedi 7.3 15

Kaplan Gözler
2012 Dram Yapımcı 6.4 1,770

Tatlı Molly
2011 Dram Yapımcı 5.3 8,653
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018