Giriş Kayıt
Jane Fleming

Jane Fleming


Yapımcı

Jane Fleming, yapımcı.

Tatlı Molly (2011), Dehşet Gecesi (2014), #REALITYHIGH (2017), Kaplan Gözler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 8.5 69
2017 Komedi Yapımcı 5.3 3,978

Dehşet Gecesi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.2 7,231
2014 Macera Yapımcı 7.1 1,262

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Yapımcı 6.4 51,069
2013 Komedi 7.3 15

Kaplan Gözler
2012 Dram Yapımcı 6.4 1,774

Tatlı Molly
2011 Dram Yapımcı 5.3 8,708
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019