Giriş Kayıt
Okan Çabalar

Okan Çabalar


Oyuncu

Okan Çabalar, oyuncu.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? (2017), Organize İşler Sazan Sarmalı (2019), (2011) Eyyvah Eyvah 2 (2011), (2012) Yalan Dünya (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (15 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.2 5,037
2017 Komedi Oyuncu 6.3 876
2013 Komedi Oyuncu 6.6 865
2012 Komedi Oyuncu 7.0 5,019
2011 Komedi Oyuncu 6.7 12,000
2011 Komedi Oyuncu 7.2 197
2011 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.1 16,590
2010 Komedi Oyuncu 7.5 188
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019