Giriş Kayıt
John Lee

John Lee


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

John Lee, görüntü yönetmeni, kameraman.

Victoria (2016), Ordeal by Innocence (2018), Snatch (2017), Simülasyon (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 4,717
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 3,107
2016 Biyografi Görüntü Yönetmeni 8.2 17,727

Simülasyon
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 3,305
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 1,660
2015 Komedi Kameraman 7.7 6,365
2015 Komedi Kameraman 8.0 3,279

Kara Deniz
2014 Macera Kameraman 6.4 31,720

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 26,007
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.8 687
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 8.1 17,557

Evlenmek İçin Güzel Bir Gün
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 2,040
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.9 11
2010 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 357
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019