Giriş Kayıt
River Alexander

River Alexander


Oyuncu

River Alexander, oyuncu.

Lütfen Beklemede Kal (2017), (2013) The Way Way Back (2013), (2014) Koro (2014), (2016) Teenage Cocktail (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: River Alexander Aguirre | River Aguirre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lütfen Beklemede Kal
2017 Komedi Oyuncu 6.7 8,001
2016 Dram Oyuncu 5.8 4,001

Koro
2014 Dram Oyuncu 6.7 5,660
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 73
2013 Komedi Oyuncu 7.4 132,008
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019