Giriş Kayıt
Pedro Merlo

Pedro Merlo


Oyuncu

Pedro Merlo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pedro Nicolás Merlo
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koloni
2015 Dram Oyuncu 7.1 41,234
2015 Dram Oyuncu 8.5 10
2014 Dram Oyuncu 5.2 242
2014 Komedi Oyuncu 9.5 8
2011 Dram Oyuncu 5.2 44

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Oyuncu 5.8 4,292

Dönüşsüz
2010 Dram Oyuncu 7.0 738
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019